Ring vår VVS-jour!
0415-124 22
Vi på Värmegården är ledande inom värme, ventilation och sanitet.
Certifieringar

VVS installationer Höör

Vi är en totalleverantör av VVS i Höör som du alltid kan vända dig till om du behöver hjälp med dina installationer. Våra montörer har lång erfarenhet av VVS-installationer och hjälper både företag och privatpersoner. Vårt team består av flera medarbetare som är noggranna i sitt arbete och alltid strävar efter att ge den bästa servicen.

Vår jourtjänst står redo

Ibland är olyckan snabbt framme och då kan det vara bra med en montör som snabbt kan vara på plats för att åtgärda felet. En montör som inte är på plats i tid kan komma att kosta mycket pengar. Gäller det en vattenskada handlar det bara om minuter innan skadan spridit sig med förödande konsekvenser. Vår jour ligger smart placerad vilket innebär att vi alltid kan vara på plats snabbt för att åtgärda felet. Vårt jourteam står redo att rycka ut 24 timmar om dygnet, alla dagar på året.

Vi åker aldrig ut på något uppdrag utan att ha samlat in all fakta och information som behövs för att kunna åtgärda felet. Genom att samla upp all information som behövs innan vi åker ut på ett uppdrag kan vi åtgärda felet direkt på plats utan att behöva tillkalla extra hjälp.

 

Kontakta oss

En trygg installation

När du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg med att alla våra uppdrag utförs med hög professionalitet och noggrannhet. Vi vill alltid göra det bästa jobbet för dig för att du skall känna dig nöjd med oss.

Begär offert