Ring vår VVS-jour!
0415-124 22
Vi på Värmegården är ledande inom värme, ventilation och sanitet.
Certifieringar

Värmepumpar Höör

En riktigt installerad värmepump kan göra så att du minskar dina energikostnader med hela 80 %. Genom att hämta värme från berggrunden, sjövatten eller luften får du en naturlig energikälla som hjälper dig spara pengar. Om du behöver värma upp en större yta finns det värmepumpar i Höör som kan hämta energi och värme av spillvärmen från industrier, eller så kan man koppla värmepumpen till det kommunala avloppet för att få energi på det sättet.

Osäker på vilken värmepump du ska välja?

Är du osäker på vilken typ av värmepump som du skall välja? Eller har du frågor om en pump som du köpt tidigare? Hör av dig och prata med oss så hjälper vi dig med alla dina frågor. Vi har lång erfarenhet av att installera värmepumpar och delar gärna med oss av vår kunskap och våra erfarenheter. Alla våra medarbetare har ett brinnande intresse för VVS och ser det som en självklarhet att hjälpa till med att utbilda våra kunder inom området.

 

Kontakta oss

Högra krav på installatörer

Teknikutvecklingen går fort framåt och då är det viktigt för oss att hänga med.

Aldrig tidigare har utvecklingskurvan gått så fort uppåt och det ställer höga krav på VVS-montörer. Om montören inte hänger med i utvecklingen finns det risk för att han installerar en gammal eller utgående produkt, vilket kan ha förödande konsekvenser för dig som kund.

Vi följer med i utvecklingen och ställer samtidigt höga krav på våra underleverantörer att följa med i den utvecklingstakt som krävs. Det gör att du kan lita på att du alltid får produkter och tjänster av högsta kvalitet. Kontakta oss idag om du behöver hjälp med Värmepump i Höör

Begär offert
Att välja rätt värmepump

Du kommer att behöva ta flera olika beslut när du skall välja din värmepump. Första valet för dig kommer bli att välja mellan en bergvärmepump och en luftvärmepump. Om du väljer bergvärmepump kommer du behöva bestämma vart du vill ta energin från. Väljer du luftvärmepump behöver du besluta om det skall tillföras varmluft eller om du ska värma upp det vattenburna systemet.

Bra för miljön

Genom att installera en värmepump sparar du inte bara pengar utan värnar samtidigt om miljön. Installationen av pumpen är en investering för framtiden eftersom du använder dig av en den lagrade solenergin, och en värmepump är i allra högsta grad bra för miljön. Vi jobbar tillsammans med våra leverantörer för att alla våra värmepumpar ska vara miljöklassade. Tillsammans kan vi minska koldioxidutsläppen för både hushåll och företag. 

Olika värmepumpar för olika behov

Om du är osäker på vilken typ av pump som passar ditt projekt är du alltid välkommen att ställa frågor till oss. Vi hjälper dig mer än gärna med allt du behöver inom värmepumpar i Höör. Vi ser det som en självklarhet att hjälpa våra kunder eftersom vi vet hur rörigt det kan bli med alla olika certifikat och modeller.